• Svježe
PUCCY 2 PAKET STRANIČNI ZAKONI, kompatibilan sa svjetlosnim poklopcem L16 TPU (Ne kajano staklo/nije zaštitnici prednjeg zaslona)
zoom_in

PUCCY 2 PAKET STRANIČNI ZAKONI, kompatibilan sa svjetlosnim poklopcem L16 TPU (Ne kajano staklo/nije zaštitnici prednjeg zaslona)

HRK 1.67

Roba
check Dostupno je narudžbi

Molimo pogledajte naslov za odgovarajuće modele. Imajte na umu da je zaštitnik zaslona fleksibilan plastični film, a ne kaljeno staklo. 4 H tvrdoća može se učinkovito oduprijeti svakodnevnim ogrebotinama. Olefobični hidrofobni premaz maksimalno smanjuje mrlje i otisak prsta. Svojstva samoizlječenja omogućuju filmu da se oporavi od manjih ogrebotina i da vaš uređaj bude potpuno novim. Molimo pogledajte naslov za odgovarajuće modele. Imajte na umu da je zaštitnik zaslona fleksibilan plastični film, a ne kaljeno staklo. 4 H tvrdoća može se učinkovito oduprijeti svakodnevnim ogrebotinama. Olefobični hidrofobni premaz maksimalno smanjuje mrlje i otisak prsta. Svojstva samoizlječenja omogućuju filmu da se oporavi od manjih ogrebotina i da vaš uređaj bude potpuno novim. Pojedinosti o proizvodu : 1. Štiti vaš uređaj od tvrdoće, abrazije, ogrebotina, oštećenja poput pada i sudara. 2. Jednostavno za odlazak, bez zraka obrada eliminira mjehuriće zraka, a adsorpcija se prirodno odvija. 3. Površina ima premaz otporan na otisak ulja, tako da ga možete brzo obrisati laganim brisanjem. 4. Ne utječe na tanki, mekani osjećaj dodira. Pitanja kojima je potrebna pažnja : ① Nemojte dodirivati ​​ljepljivu površinu ili ih dirati druge stvari. Ako ima prašine, molimo vas da prije ugradnje koristite apsorber prašine. Obratite pažnju na to ako je film prašnjav ili ne, ako postoji, upotrijebite apsorber prašine za uklanjanje prašine prije ugradnje.

Najbolje ponude u kategoriji..