• Svježe
Yfqhdd europska zrcalna ladica kozmetički parfemi za skladištenje ploče parfem retro ispraznost ogledala za ogledalo za prikaz dekor
zoom_in

Yfqhdd europska zrcalna ladica kozmetički parfemi za skladištenje ploče parfem retro ispraznost ogledala za ogledalo za prikaz dekor

HRK 2.67

Roba
check Dostupno je narudžbi

Višenamjenski : Ladica za nakit izvrsno za prikazivanje i organiziranje, nakit, šminku i parfem, zaštitu dodataka i lako ih je pronaći. Koristeći se kao zidno viseće ogledalo : Ova se ladica za ogledalo također može koristiti kao zidna ogledalo u kupaonici ili zidu spavaće sobe, što će u vašem domu biti i zgodan ukras. Vintage ogledalo : vintage uzorak ogledalo, retro stil, ukrasni toaletni stol. Primjene : Ovo jelo za nakit za ispraznost može se staviti u kupaonicu, dnevni boravak, stolić za kavu, toaletni stol za spavaće sobe itd., Koji odražavaju okus vašeg života. Dobar je elegantan poklon za rođendane, Božić, vjenčanja, obljetnice ili bilo koje posebne prigode. Višenamjenski : Ladica za nakit izvrsno za prikazivanje i organiziranje, nakit, šminku i parfem, zaštitu dodataka i lako ih je pronaći. Koristeći se kao zidno viseće ogledalo : Ova se ladica za ogledalo također može koristiti kao zidna ogledalo u kupaonici ili zidu spavaće sobe, što će u vašem domu biti i zgodan ukras. Vintage ogledalo : vintage uzorak ogledalo, retro stil, ukrasni toaletni stol. Primjene : Ovo jelo za nakit za ispraznost može se staviti u kupaonicu, dnevni boravak, stolić za kavu, toaletni stol za spavaće sobe itd., Koji odražavaju okus vašeg života. Dobar je elegantan poklon za rođendane, Božić, vjenčanja, obljetnice ili bilo koje posebne prigode. Specifikacija : Tip : Traysmaterial za skladištenje : Plastični stil : Modern Color : Zlato , White , Greysize : 39x24.5x/15.4x9.6inchmulti-usađen : Ladica za nakit Izvrsna za prikazivanje i organiziranje, nakit, šminku i perfume, zaštitu dodataka i jednostavne pronalaska. Koristeći se kao zidno viseće ogledalo : Ova se ladica za ogledalo također može koristiti kao zidno viseće ogledalo u zidu u kupaonici ili spavaćoj sobi, što će u vašem domu biti i bezobrazan ukras. Vintage ogledalo : vintage uzorak ogledalo, retro stil, ukrasni toaletni stol . Aplikacije : ovo jelo za nakit za ispraznost može se staviti u kupaonicu, dnevni boravak, stolić za kavu, toaletni stol za spavaću sobu itd., Koji odražava okus vašeg života. To je dobar elegantan poklon za rođendane, Božić, vjenčanja, obljetnice , ili bilo koje posebne prigode.PACKAGE UKLJUČI : 1 komad ispraznih zrcala Područje gore navedeni sadržaj paketa, ne uključujući i druge proizvode. Napomena : Svjetlo snimanje i različiti monitori mogu uzrokovati da se boja objekata na slici malo razlikuje od stvarnog objekta. Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1-2cm.Bathroom gadgeti.

Type:
Storage Trays
Material:
Plastic
Style:
Modern
Color:
Gold,White,grey
Size:
39x24.5x/15.4x9.6inch
Multi-Purposed:
Jewelry Tray great for displaying and organizing, Jewelry, makeup and perfume, protecting your accessories and easy to find.
Using As a Wall Hanging Mirror:
This mirror tray can also be used as a wall hanging mirror in the bathroom or bedroom wall, which will also be a beutiful decoration in your home.
Vintage Mirror:
Vintage pattern Mirror, retro style, Decorative dressing table.
Applications:
This vanity tray jewelry dish can be placed in the bathroom washstand, living room, coffee table, bedroom dressing table, etc., which reflects the taste of your life.
It is a good elegant Gift for Birthdays, Christmas, Weddings, Anniversaries, or any Special Occasions.:
Package Includes:
1 Piece Vanity Mirror Tray
Only the above package contents, not including other products.:
Note:
Light shooting and different monitors may cause the color of the objects in the picture to be slightly different from the actual object. The allowable measurement error is +/- 1-2cm.
Bathroom Gadgets :

Najbolje ponude u kategoriji..