• Svježe
Futrola za pametne ključeve od Crne legure cinka, kompatibilna s dodatkom za daljinsko upravljanje automobilom bez ključa za .
zoom_in

Futrola za pametne ključeve od Crne legure cinka, kompatibilna s dodatkom za daljinsko upravljanje automobilom bez ključa za .

HRK 2.00

Roba
check Dostupno je narudžbi

Kompatibilan s izdanjem iz 2016. Kompatibilan s ažuriranim izdanjem iz 2017. Kompatibilan je s izdanjem iz 2018.godine, Airbender. Dostupno u tri boje. Svi pribor proizvodi. Ne utječe na signal. To štiti ključ od ogrebotina. Zaštitite ključeve od pada i oštećenja. Ne dopustite da voda uđe u ključ. Mekani materijal je jednostavan za rukovanje. Kompatibilan s izdanjem 2016., izdanjem 2017. i izdanjem 2018., (prije narudžbe provjerite obrazac daljinskog upravljača za ulazak bez ključa). [Materijal] : Ovaj je proizvod izrađen od okvira od legure cinka, a gumbi su izrađeni od A-liste. [Značajke proizvoda] : za pričvršćivanje ovog proizvoda potrebna su samo 2 vijka, jednostavan je za ugradnju, nakon ugradnje vrlo je izdržljiv. (Paket uključuje 4 vijka, od kojih su 2 rezervna, i odvijač.). [Prijenos signala] ne utječe na prijenos signala, položaj gumba je točan, veličina točno odgovara originalnom privjesku za ključeve automobila. [Napomena] : model i godina vašeg vozila možda nisu navedeni, A navedeni modeli također imaju ključeve različitih oblika, identificirajte ih prema odgovarajućim tipkama na slici.

Najbolje ponude u kategoriji..