• Svježe
ESBANT ODLUČNI RACKARNI PREDSTAVLJIVNI PREDSTAVLJANJE KUTIONSKI PUTOVANJE I PLOČNI RAČAJ KUĆA KUHINJA KUHINJERSKI RAČAJ STALK STALK
zoom_in

ESBANT ODLUČNI RACKARNI PREDSTAVLJIVNI PREDSTAVLJANJE KUTIONSKI PUTOVANJE I PLOČNI RAČAJ KUĆA KUHINJA KUHINJERSKI RAČAJ STALK STALK

HRK 1.00

Roba
check Dostupno je narudžbi

Visokokvalitetna : Stalak za pribor za jelo izrađen je od visokokvalitetne plastične, izdržljive i moderne dizajn čini ga savršenim za bilo koji kuhinjski dekor. Dizajn Diversion Groove : Naginuta diverzijska Groove, šasija je opremljena s diverzijskim lukom, a voda se može brzo isušiti. Jednostavno za čišćenje : obrišite čistom mekom krpom prigušenom vodom i blagim sapunom. Multifunkcionalno : Nije samo sjajno za skladištenje tanjura, stalak za pribor za jelo omogućava vam sušenje ploča, pribor za pribor za jelo, naočale, zdjele i još mnogo toga. Praktičnost : Kad osušite posuđe i pribor, voda kaplje izravno u ladicu, držeći suho, čisto i uredno. Visokokvalitetna : Stalak za pribor za jelo izrađen je od visokokvalitetne plastične, izdržljive i moderne dizajn čini ga savršenim za bilo koji kuhinjski dekor. Dizajn Diversion Groove : Naginuta diverzijska Groove, šasija je opremljena s diverzijskim lukom, a voda se može brzo isušiti. Jednostavno za čišćenje : obrišite čistom mekom krpom prigušenom vodom i blagim sapunom. Multifunkcionalno : Nije samo sjajno za skladištenje tanjura, stalak za pribor za jelo omogućava vam sušenje ploča, pribor za pribor za jelo, naočale, zdjele i još mnogo toga. Praktičnost : Kad osušite posuđe i pribor, voda kaplje izravno u ladicu, držeći suho, čisto i uredno. Naziv Esbant Product : Oprema za tajni pribor : izrađeni od visokokvalitetnih materijala, dizajn trajnih i jednostavnih skladištenja. Ponovno skladištenje, jednostavne za upotrebu, holallsides, brzo i čisto. Specifikacija : boja : White Material : Plasticsize : kao što je prikazano, jednostavne za odvod i više puta. Nagnuto diverzijsko utor, šasija je opremljena s diverzijskim otvorima, a voda se može brzo isušiti. Izgled raspoređivanja particije, klasificirano skladištenje štapića i žlica, vertikalnih jela, razumnog rasporeda i urednog rasporeda. Popis pakiranja : Oprema za posuđe × 1 Notice : Due Za različite monitore i efekte osvjetljenja, stvarna boja može se malo razlikovati od boje slike. Dopustite 1-2 cm razlike zbog ručnog mjerenja.

color:
White
material:
plastic
Size:
as shown
Features:
Easy to drain and use multiple times. The inclined diversion groove, the chassis is equipped with diversion openings, and the water can be drained quickly.:
Reasonable partition layout, classified storage of chopsticks and spoons, vertical dishes, reasonable layout and orderly arrangement.:
Packing list:
tableware drainer × 1
Notice:
Due to different monitors and lighting effects, the actual color may be slightly different from the picture color.:
Please allow 1-2cm difference due to manual measurement. :

Najbolje ponude u kategoriji..